Ръчно тъкана черга, килимена черга, синя черга с орнаменти

Наличност:
В наличност
Модел:
Черга синя - Килимена
202.00лв.

Това е проект за ръчно тъкана черга, която ще бъде изработена за първи път и специално за Вас. Направена от натурална вълна в сини цветове, червено, жълт и оранжево,  изпълнена с използването на традиционни Български тъкачески техники на хоризонтален домашен стан. Чергата ще бъде завършена с вълнени ресни в цветовете, използвани за направата й. Тази синя черга ще внесе допълнителен уют във Вашия дом. Освен поставена на пода, чергата може да се използва като пано, окачено на стена или като постелка на диван, фотьойл или стол. Чергата е изцяло ръчна изработка, освен използваните материали влагаме и много позитивна енергия, която се надяваме да се пренесе и във Вашия дом.


Чергата е с размери ширина 75 см и дължина 180 см.


Ако желаете да я поръчате в други размери, можете да се свържете с нас на имейл или по телефона, за да уточним всички подробности.


Срокът за изработка на тази черга варира според моментната ни заетост. Ако желаете да я получите в определен срок моля да се свържете с нас. При поръчка ще се свържем с Вас, за да Ви дадем точен срок, в който ще я получите. 


Препоръчваме пране на ръка със студена вода или химическо чистене за тази изцяло вълнена, ръчно изработена черга.
Сподели